История - DHI България

История

История на компанията DHI

DHI Medical Group винаги е разработвала най-модерните и новаторски технологии за възстановяване на косата.
1970 Г-н К.П.Йотис основава първата DHI клиника в Пало Алто, Калифорния.
1993 DHI започва използването на микро графтове, една от първите техники за възстановяване на косата базирана на микрохирургията.
1997 DHI Атина става първата клиника за възстановяване на коса, сертифицирана по ISO, за осигуряване на качество, което демонстрира нашата ангажираност да го предлагаме на ниво признато по международните стандарти.
1999 DHI въведе имплантер, позволявайки да се подобри жизнеспособността на фоликула.
2001 DHI Medical Group развива FUE (екстракция на единични фоликули) заедно с някои от най-добрите лекари в индустрията за възстановяване на косата.
2004 DHI Техниката е разработена в отговор на хирургическите иновации във възстановяването на косата. С този метод повече от 2000 фоликула се имплантират само за една сесия в рамките на 6 часа.
2005 Въвежда се DHI системата за цялостна грижа (DHI Total Care System), обединявайки задълбочени изследвания, усъвършенствана диагностика, модерно лечение което гарантирантира 100% естествени резултати на нашите клиенти за цял живот.
2008 Нашата философия и ангажимент към всеки клиент е да предоставим високо качество на услугите.
2009 Нашата цел е постигането на идеален резултат за всеки клиент, така че да отговори на неговите/нейните очаквания и нужди. Нашата интелигентна система за контрол на качеството е в съответствие с ISO 9001:2008 (Международната организация по стандартизация). През ноември 2009 г. DHI Атина е сертифицирана с ISO 9001:2008, сертификат от TÜV Австрия HELLAS, престижна европейска организация.
2010 DHI Medical Group представи метода на Директна имплантация на косата – минимално инвазивна техника, която поставя нови, по-високи стандарти за качество в областта на възстановяването на косата в световен мащаб.
DHI Medical Group прилага уникална диагностична процедура, чрез създаване на образователен сайт www.dhiwebinars.com с цел да подпомага всички потенциални клиенти как да избегнат петте най-често срещани грешки при избора на метод за възстановяване на косата.
2011 DHI празнува своята 40-годишнина. Откриване на нова DHI сграда в най-престижния медицински район на Лондон, ул. Харлей, която е централен офис и център за обучение на DHI..
Бъдеще DHI Medical Group продължава да е водеща компания в сферата на въстановяването на косата, инвестирайки значителни средства в областа на науката и изследванията, представяйки резултатите им на най-важните научни симпозиуми по цял свят.