Безплатна консултация - DHI България

Безплатна консултация

Доверете се на д-р Банковска с над 3000 процедури в света. Обадете се СЕГА и си запишете час за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ – тел. 02 971 96 57.

Вашето име и фамилия *

Вашият Email *

Вашият телефон *

Град*

Допълнителна информация

Кой метод на консултация предпочитате?

Ако желаете изпратете ваши снимкиСkайп ID

Пол*

Възраст*

Въведете буквите от изображението*
captcha

––––––––––––––––––––––––––––––––––

Вашият email и личната информация няма да бъдат подадени на трети лица.За повече информация, прочетете нашата декларация за поверителност.

Можете да направите безплатна консултация и по скайп.


 

 

 

 

повече

Методът DHI/ директно присаждане на коса/ в сравнение с другите методи !


През последното десетилетие имаше голям напредък в сферата на възстановяването на косата. През 2002г., Медицинската група DHI беше един от най-големите новатори в Екстрахирането на фоликулярни единици (FUE). След години на усъвършенстване, през 2009г. DHI замени FUE с Техниката на Директна имплантация на коса DHI, централното звено в Системата за цялостни грижи DHI™.

Нашите предимства

Опит

С 48 годишен опит в областта на възстановяването на косата, DHI е медицинската група която има най- много доволни пациенти по цял свят. Ние имаме повече опит в иновациите, технологиите и методите които не изискват хирургическа намеса (STRIP), отколкото всички наши конкуренти в световен мащаб взети заедно.

Резултати

Кралски и VIP персони са една малка част от нашите 250 000 диагностицирани и лекувани клиенти по света, с невероятен резултат от 99,97% степен на удовлетвореност .

Напреднали технологии

Ние въведохме FUE метода през 2001 г. и Директната имплантация на коса през 2009 г., която е усъвършенствана форма на FUE и при която се елиминира риска от увреждане на космения фоликул по време на екстрахирането (изваждането) и поставянето в местата където е необходимо.

.

Степени на удовлетвореност

  • Клиентска удовлетвореност

    99%
  • Живот на присадения фоликул

    99%
  • Естествен резултат

    100%

 

 

 

 

Comments are closed.