Анагенна терапевтична програма - DHI България

Анагенна терапевтична програма

В DHI, нашата цел е проста и обикновена – да прилагаме най-новите и най-усъвършенствани иновации в технологията за присаждане на коса, за да Ви осигурим здрава и естествено изглеждаща коса, която заслужавате.
DHI ATP®

Анагенни терапевтични продукти

Медицинската група DHI, световен лидер във възстановяването на коса, посредством прецизна Система за цялостни грижи DHI® представя едно ново и усъвършенствано лечение: АНАГЕННА ТЕРАПЕВТИЧНА ПРОГРАМА (DHI ATP®). Тя е създадена специално за подсилване и подобряване на външността на космената покривка на скалпа.

DHI ATP® използва DHI Анагенните продукти IV, който ексклузивно се доставят до всички DHI клиники по света. Те се състоят от четири различни вида шампоани и един лосион. Това са естествени продукти, които съдържат екстракти от средиземноморски билки. Те подхранват космения фоликул и удължават анагенната фаза от живота на косъма. Ефективно контролират киселинността (pH) на кожата, мазната коса или сухия скалп.
DHI ATP® започва с нежно измиване и масаж на скалпа с шампоана DHI Анагенни продукти IV.

Анагенният лосион срещу косопад подхранва космения фоликул и подобрява структурата и външния вид на телогенните косми.

Лекарите и медицинските специалисти от Медицинската група DHI предлагат приложение на DHI ATP® за поне 6-12 месеца.
За повече информация и за планиране на първо безплатно третиране, моля попълнете нашата Online диагностична бланка.

 

ГРИЖИ ЗА КОСАТА АНАГЕН IV™

Extra Mild-500x500Greasy-500x500Hair loss shampoo-500x500lotion-hair-loss-500x500EXOGEN for dry hair

Клиниките DHI предлагат линията от клинично формулирани продукти за здрава коса Анаген IV. Използвайки естествени съставки от Средиземноморието, като дафинов лист, зехтин, слънчогледово семе и капилистин, тези шампоани, лосиони и топикални витаминни средства могат да допълнят DHI Direct техниката, или да се използват самостоятелно при всеки стадий на косопад. Прости, естествени и произведени съгласно най-високите стандарти, нашите продукти никога не се тестват на животни. Попитайте Вашия консултант по Цялостни грижи кой от Продуктите за грижи за косата Анаген IV ще бъде най-подходящ за Вас.

Продуктите за грижи за косата АНАГЕН IV могат да бъдат закупени от нашия електронен магазин.

Comments are closed.